Perempuan Harus Tahu Lima Rahasia Lelaki Tentang Seks

0
511

KUPANG. NTTsatu- Lelaki dan wanita memiliki rahsia tersendiri bila bercerita tentang hubungan seks. Kebiasaannya akan timbul salah faham antara pasangan sebab tidak ada komunikasi yang baik dalam bab seks. Untuk wanita, harus bisa mengetahui lima rahasia lelaki tentang seks.

Kelima rahasia itu masing-masing:

 

 1. Berbicara Tentang Seks
  Bagi sesetengah lelaki, bila bersama pasangan perkara yang paling mereka gemari untuk dibicarakan adalah tentang hubungan seks. Keghairahan seks seorang lelaki akan bertambah bila mempunyai pasangan yang suka berbicara tentang seks’
 2. Suka Berfantasi
  Tidak dinafikan lagi bahawa lelaki sangat suka berfantasi. Namun mereka merasa malu untuk meluahkan apa yang mereka impikan dalam hubungan intim. Oleh itu wahai isteri, rajinkan diri untuk bertanya apa yang bermain dalam fikiran suami tentang hubungan intim.
 3. Kejujuran
  Mengadakan hubungan seks mampu mengurangkan tekanan yang dihadapi. Namun jika dalam hubungan seks mempunyai masalah dan tidak diluahkan, ianya akan mencacatkan hubungan anda dengan yang tersayang.
 4. Takut Jika Terlalu Intim
  Sesetengah lelaki akan menjadi malu ketika melakukan hubungan intim. Ini kerana mereka tidak mahu kelihatan yang bahawa mereka terlalu inginkan hubungan seksual.
 5. Seks Bukan Alat Untuk Memperdaya Wanita
  Bagi lelaki, melakukan hubungan seks bukannya untuk memperdaya wanita. Mereka melakukan seks untuk membuatkan wanita rasa nyaman dan puas. (sukasuka.com)

 

Komentar ANDA?